IPG ласер за заварување - RK-1000 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

IPG ласер за заварување – RK-1000

ШИФРА: RK-1000 Категорија:

Опис

Опис

Модел RK-1000
Моќност на ласер 1000W IPG laser source (опционално 1500W)
Волти 220V
Ласерска бранова должина 1080nm
Тип на спроводливост Фибер ласер
Опсег на брзина на заварување 0-120mm/s
Водено ладење Индустриски резервоар за вода со постојана температура
Опсег на температура на работната средина 10-40°C
Опсег на влажност на работната средина < 70% без кондензација
Заварување Нерѓосувачки челик 4mm; Јаглероден челик 4mm; Алуминиум 2mm

(опционално нерѓосувачки челик 6mm; Јаглероден челик 6mm; Алуминиум 3mm)

≤0.5mm

 

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ