ИНФРАРЕД МАШИНА - RK1323 - Radek

ИНФРАРЕД МАШИНА – RK1323

ШИФРА: RK1323 Категорија: Tag:

Спецификација

Спецификација

Ефективна работна ширина 0-1300mm
Ефективна дебелина на обработка 2-80mm
Минимална должина на обработка 400mm
Брзина на трансфер 1-6m/min
Моќност 30kw
Димензии 24000*1500*1100mm
Опис на тело на машина Метод на греење: Taiwan far infrared heating tube

Пренос на ланец, подвижна лента за автоматско спречување на девијација.

Прилагодлива температура до 80℃

Возечки мотор 1.5KW *2
Редуктор 63#30:1 *2
Инвертер  1.5KW *2

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ