ХОРИЗОНТАЛНО ЦНЦ - RKС7-2 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ХОРИЗОНТАЛНО ЦНЦ – RKС7-2

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RKС7-2 Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Модел С7-2
Осовина  2.2kw Air Cooling
Водич 25мм водилка
Конвертор на фреквенција 3.7KW инвертер
Мотор MIGE Servo MOTOR
Инструкции на движење TG765-XT-C
Оперативен систем MIGE SYSTEM
Големина на раб. маса 2400*500mm
Конвертер DIFF-OC
Ласер инфрацрвени зраци Германски

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ