ЦНЦ БУШИЛИЦА (1 СТРАНА) - RK-C7-PRO - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ЦНЦ БУШИЛИЦА (1 СТРАНА) – RK-C7-PRO

  • Бесплатна испорака, монтажа и обука.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK-C7-PRO Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Модел RK-C7-PRO
Опсег на движење 2450x50mm
Работна површина 1200x2440mm
Брзина на движење 60m/min
Баркод читач вклучен
Моќност на главен мотор 3.5kW/18000rpm
Мотори за бушење х1 (опционално х2)
Пневматски преси 3 позиции х3
Тежина 1500kg
Димензии 3050x1800x1450mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ