ХОРИЗОНТАЛНА ДВОЈНА ДУПЧАЛКА ''mortiser'' - RK3112B - Radek

ХОРИЗОНТАЛНА ДВОЈНА ДУПЧАЛКА ”mortiser” – RK3112B

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.

Спецификација

Спецификација

Moдел RK3112B
Удар на работна маса 80mm
Навален агол на работна маса ±20°
Макс. ширина на комора за тенонирање 120+2Rmm
Макс. длабочина на жлеб за тенонирање 60mm
Брзина на сврдел 9500r/min
Моќност на инсталирање 2.2kw
Тежина 520kg
Димензии 1500x1200x1230mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ