ХОРИЗОНТАЛЕН БАНСЕК - RK700P - Radek

ХОРИЗОНТАЛЕН БАНСЕК – RK700P

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK700P Категорија: Tag:

Спецификација

Спецификација

Модел RK700P
Макс. дијаметар 700mm
Дијаметар на тркало 600mm
Дебелина 10-250mm
Макс. должина на сечење (Стандардна) 4500mm
Дизел /Бензин мотор 13HP Petrol
Режим на сечилото за затегнување Manual
 Должина на машина (Стандардна) 5800mm
Димензии на пакување 2200*900*2000mm ,

5800*1000*150mm

Опционално 11kw, 15kw, 18kw

Дизел / Бензин 13hp

22hp, 25hp, 27hp

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ