ХОРИЗОНТАЛЕН БАНСЕК - RKB650 - Radek

ХОРИЗОНТАЛЕН БАНСЕК – RKB650

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RKB650 Категорија: Tag:

Спецификација

Спецификација

Moдел RKB650
Макс. работна големина 650*200mm
Дебелина на производна табла 5-100mm
Ширина на пренос или големина 5460*430mm
Дијаметар на ролери на пила 711mm
Брзина на зголемување 0-18m/min
Хидрауличен притисок 60-70kg/cm2
Големина на ролери на пила 5182*34*1.07mm
Работен напон 380V
Моќ на ролери на пила 15KW
Тежина 1900kg
Севкупни димензии 2800*2100*1850mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ