ХОРИЗОНТАЛЕН БАНСЕК - RK26D - Radek

ХОРИЗОНТАЛЕН БАНСЕК – RK26D

ШИФРА: RK26D Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел RK26D
Дизел мотор
Макс. дија. на сечење 660mm
Стандардна должина на дрво за пила 3000mm
Дијаметар на тркала на пила 480mm
Големина на сечило 3870x35x0.9mm
Систем на обработка Рачно притискање
Должина на машината 4000mm
Тежина 500kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ

AlbanianEnglishGermanGreekMacedonianSerbian