ХОРИЗОНТАЛЕН БАНСЕК – RK1000D - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ХОРИЗОНТАЛЕН БАНСЕК – RK1000D

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK1000D Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Макс. дијаметар на пила

1000mm

Дијаметар на тркала на пила

700mm

Макс. дебелина на пила

 300mm

Стандардна должина на пила

4000mm

Моќност на моторот

25.725kw

Тип на електричен мотор

Хидрауличен

Дебелина на сечило

27-75mm

Должина на машина 5800mm

Тежина

2500kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ