ХИДРАУЛИЧНА МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ - RK8×4000 - Radek

ХИДРАУЛИЧНА МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ – RK8×4000

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK8×4000 Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел RK8×4000
Сечење 8×4000
Агол на сечење 1°30′
Број на патувања (пати/min) ≥8
Опсег на регулатор 20—600
Мотор 11
Димензии 4664×1880×1720

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ