ХИДРАУЛИЧНА МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ - RK8×3200 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ХИДРАУЛИЧНА МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ – RK8×3200

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK8×3200 Категорија:

Опис

Опис

Модел RK8×3200
Сечење 8×3200
Агол на сечење 1°30′
Број на патувања (пати/min) ≥10
Опсег на регулатор 20—600
Мотор 11
Димензии 3840×1660×1620

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ