ХИДРАУЛИЧНА МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ - RK8×2500 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ХИДРАУЛИЧНА МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ – RK8×2500

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK8×2500 Категорија:

Опис

Опис

Модел RK8×2500
Сечење 8×2500
Агол на сечење 1°30′
Број на патувања (пати/min) ≥14
Опсег на регулатор 20—600
Мотор 11
Димензии 3140×1540×1570

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ