ХИДРАУЛИЧНА МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ - RK6×4000 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ХИДРАУЛИЧНА МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ – RK6×4000

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK6×4000 Категорија:

Опис

Опис

Модел RK6×4000
Сечење 6×4000
Агол на сечење 1°30′
Број на патувања (пати/min) ≥10
Опсег на регулатор 20—600
Мотор 7.5
Димензии 4645×1850×1700

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ