ХИДРАУЛИЧНА МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ - RK6×3200 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ХИДРАУЛИЧНА МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ – RK6×3200

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK6×3200 Категорија:

Опис

Опис

Модел RK6×3200
Сечење 6×3200
Агол на сечење 1°30′
Број на патувања (пати/min) ≥14
Опсег на регулатор 20—600
Мотор 7.5
Димензии 3840×1660×1620

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ