ХИДРАУЛИЧНА МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ - RK6×2500 - Radek

ХИДРАУЛИЧНА МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ – RK6×2500

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK6×2500 Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел RK6×2500
Сечење 6×2500
Агол на сечење 1°30′
Број на патувања (пати/min) ≥18
Опсег на регулатор 20—600
Мотор 7.5
Димензии 3140×1540×1570

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ