ХИДРАУЛИЧНА МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ - RK4×2500 - Radek

ХИДРАУЛИЧНА МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ – RK4×2500

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK4×2500 Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел RK4×2500
Сечење 4×2500
Агол на сечење 1°30′
Број на патувања (пати/min) ≥18
Опсег на регулатор 20—600
Мотор 5.5 kw
Димензии 3120×1460×1500 mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ