ХИДРАУЛИЧНА МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ - RK20×3200 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ХИДРАУЛИЧНА МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ – RK20×3200

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK20×3200 Категорија:

Опис

Опис

Модел RK20×3200
Сечење 20×3200
Агол на сечење 2°40′
Број на патувања (пати/min) ≥5
Опсег на регулатор 20—800
Мотор 30
Димензии 4150×2450×2300

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ