ХИДРАУЛИЧНА МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ - RK20×2500 - Radek

ХИДРАУЛИЧНА МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ – RK20×2500

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK20×2500 Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел RK20×2500
Сечење 20×2500
Агол на сечење 2°40′
Број на патувања (пати/min) ≥6
Опсег на регулатор 20—800
Мотор 30
Димензии 3260×2452×2060

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ