ХИДРАУЛИЧНА МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ - RK16×4000 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ХИДРАУЛИЧНА МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ – RK16×4000

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK16×4000 Категорија:

Опис

Опис

Модел RK16×4000
Сечење 16×4000
Агол на сечење 2°20′
Број на патувања (пати/min) ≥5
Опсег на регулатор 20—800
Мотор 18.5
Димензии 3120×1460×1500

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ