ХИДРАУЛИЧНА МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ - RK16×2500 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ХИДРАУЛИЧНА МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ – RK16×2500

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK16×2500 Категорија:

Опис

Опис

Модел RK16×2500
Сечење 16×2500
Агол на сечење 2°20′
Број на патувања (пати/min) ≥8
Опсег на регулатор 20—800
Мотор 18.5
Димензии 3245×2180×2000

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ