ХИДРАУЛИЧНА МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ - RK12×3200 - Radek

ХИДРАУЛИЧНА МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ – RK12×3200

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK12×3200 Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел RK12×3200
Сечење 12×3200
Агол на сечење 1°40′
Број на патувања (пати/min) ≥10
Опсег на регулатор 20—800
Мотор 18.5
Димензии 3940×2042×1900

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ