ХИДРАУЛИЧНА МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ - RK10×4000 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ХИДРАУЛИЧНА МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ – RK10×4000

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK10×4000 Категорија:

Опис

Опис

Модел RK10×4000
Сечење 10×4000
Агол на сечење 1°40′
Број на патувања (пати/min) ≥8
Опсег на регулатор 20—800
Мотор 18.5
Димензии 4705×2150×2000

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ