ХИДРАУЛИЧНА МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ - RK10×3200 - Radek

ХИДРАУЛИЧНА МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ – RK10×3200

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK10×3200 Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел RK10×3200
Сечење 10×3200
Агол на сечење 1°40′
Број на патувања (пати/min) ≥10
Опсег на регулатор 20—800
Мотор 15
Димензии 3905×2000×1890

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ