ХИДРАУЛИЧНА ЦНЦ ПАНЧ МАШИНА - RK-357 - Radek

ХИДРАУЛИЧНА ЦНЦ ПАНЧ МАШИНА – RK-357

ШИФРА: RK-357 Категорија:

Спецификација

Спецификација

 

Moдел RK-357
Ударна сила 300(30)

/500(50) KN(T]

Максимална излезна моќност 20 KW
Макс. обработка на големината на лим 5000*1250/1500/2000 mm (Вклучувајќи репозиционирање)
Макс. обработка на дебелина на лим 6.35 mm
Макс. брзина на движење на лим 80 m/min
Максимална фреквенција на удирање 600 hpm
Точност на отворите ±0.1 mm
Воздушен притисок ≥0.55 mpa
Надворешна димензија 4980*5300*2110 mm
Тежина на машината 13/14  T

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ