ДВОСТРАНА ХИДРАУЛИЧНА ПРЕСА - RK1362/2 - Radek

ДВОСТРАНА ХИДРАУЛИЧНА ПРЕСА – RK1362/2

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK1362 Категорија: Tag:

Спецификација

Спецификација

Moдел RK1362/2
Спецификација и количина на цилиндер за притисок Ф80х 12
Спецификација и количина на цилиндер за притисок Ф40×12
Големина и количина на страничен цилиндер Ф63х4
Mакс. површина 6200x 1300x 150mm
Системски притисок 16Mpa
Димензија на опрема 6600xх 2000x 2300mm
Моторна моќност 5Kw

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ