ХИДРАУЛИЧНА МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ - RK6-250-PRO - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ХИДРАУЛИЧНА МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ – RK6-250-PRO

  • Бесплатна испорака.
  • 3 години гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK6-250-PRO Категорија:

Опис

Опис

Модел RK6-250-PRO
Макс. дебелина на сечење (јаглероден челик) 6mm
Макс. должина на сечење (јаглероден челик) 2500mm
Длабочина на грлото 200mm
Агол на сечење 1°30’
Брзина на сечење ≥10 пати/мин
Сечило (должина) 1300x2mm
Сечило (количина) 2(горе)+2(доле)
Заден мерач (движење) 20-600mm
Заден мерач (брзина) 180mm/s
Заден мерач (точност) ±0.02mm
Предни краци (должина) 800mm
Предни краци (количина) 2
Цилиндри за притисок (количина) 12
Главен мотор 7.5kW
Контролен систем E21S
Димензии 3040x1710x1620mm
Тежина 4T

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ