ХИДРАУЛИЧНА МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ - RK12-400-PRO - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ХИДРАУЛИЧНА МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ – RK12-400-PRO

  • Бесплатна испорака.
  • 3 години гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK12-400-PRO Категорија:

Опис

Опис

Модел RK12-400-PRO
Макс. дебелина на сечење (јаглероден челик) 12mm
Макс. должина на сечење (јаглероден челик) 4000mm
Длабочина на грлото 200mm
Агол на сечење 1°30’
Брзина на сечење ≥8 пати/мин
Сечило (должина) 1025x4mm
Сечило (количина) 4(горе)+4(доле)
Заден мерач (движење) 20-600mm
Заден мерач (брзина) 180mm/s
Заден мерач (точност) ±0.02mm
Предни краци (должина) 800mm
Предни краци (количина) 2
Цилиндри за притисок (количина) 19
Главен мотор 15kW
Контролен систем E21S
Димензии 4680x2150x2100mm
Тежина 11T

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ