Фрезер од цврст карбид со сечило за кроење 8mm (D1) x 25mm (B) x 8mm (D2) - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

Фрезер од цврст карбид со сечило за кроење 8mm (D1) x 25mm (B) x 8mm (D2)

1,968.00 ден

(D1) Дијаметар на сечило – 8mm
(B) Должина на сечило – 25mm
(D2) Дијаметар на телото – 8mm
(L) Целокупна должина – 63mm
Број на сечила – х2

  • Цената е без вклучено ддв.

Опис

Опис

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ