Фрезер од цврст карбид со сечило за кроење 12mm (D1) x 38mm (B) x 12mm (D2) - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

Фрезер од цврст карбид со сечило за кроење 12mm (D1) x 38mm (B) x 12mm (D2)

2,276.00 ден

(D1) Дијаметар на сечило – 12mm
(B) Должина на сечило – 38mm
(D2) Дијаметар на телото – 12mm
(L) Целокупна должина – 79mm
Број на сечила – х2

  • Цената е без вклучено ддв.

Опис

Опис

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ