Фрезер од цврст карбид со 3 сечила за кроење 6mm (D1) x 21mm (B) x 12mm (D2) - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

Фрезер од цврст карбид со 3 сечила за кроење 6mm (D1) x 21mm (B) x 12mm (D2)

3,936.00 ден

(D1) Дијаметар на сечило – 6mm
(B) Должина на сечило – 21mm
(D2) Дијаметар на телото – 12mm
(L) Целокупна должина – 77mm
Број на сечила – х3

  • Цената е без вклучено ддв.

Опис

Опис

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ