ФРЕЗА - RK5116T - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ФРЕЗА – RK5116T

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK5116T Категорија: Ознака:

Опис

Опис

 

Модел RK5116T
Макс. работна дебелина 120mm
Макс. простор за движење на работната маса 870mm
Дијаметар на сврдел 35mm
Брзина на сврдел 5000/10000r/min
Моќност на инсталирање 4kw/5.5kw
Тежина 360kg
Димензии 1370x710x980mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ