ФРЕЗА - RBS-350 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ФРЕЗА – RBS-350

  • Бесплатна испорака.
  • 2 години гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RBS-350 Категорија:

Опис

Опис

 

Mодел RBS-350
Големина на масата 1130x700mm
Макс. Дебелина на работата 120mm
Дијаметар на вретено 35mm
Брзина на вретено 5000/10000r/min
Моќност 7.5kW
Димензија на машината 1130x700x980mm
Нето маса 380kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ