ФРЕЗА - HM7050 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ФРЕЗА – HM7050

ШИФРА: HM7050 Категорија:

Опис

Опис

Модел HM7050
Моќност 1.3/1.8w
Волти 400V
Големина на маса 240x820mm
Брзина на вретено за мелење 95-3200 (12) min-1
Наклон +/- 90°
Патување на Y-оска 165mm
Патување на X-оска 605mm
Макс. Растојание вретено-маса 460mm
Перформанс на бушење Ø 32 (M20)mm
Т-слот 14mm
Нето тежина 330kg
Бруто тежина 375kg
Димензии (LWH) 1.040x770x1.160mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ