ФРЕЗА - HM7045 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ФРЕЗА – HM7045

ШИФРА: HM7045 Категорија:

Опис

Опис

Модел HM7045
Моќност 1500/1100w
Волти 400V
Големина на маса 210x730mm
Брзина на вретено за мелење 95-1600 (6) min-1
Макс. Дијаметар на мелење 80mm
Патување на Y-оска 205mm
Патување на X-оска 490mm
Макс. Растојание вретено-маса 465mm
Перформанс на бушење ø32 (M16)mm
Нето тежина 270kg
Бруто тежина 305kg
Димензии (LWH) 970x770x1.160mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ