ФРЕЗА - HM700 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ФРЕЗА – HM700

ШИФРА: HM-700 Категорија:

Опис

Опис

Модел HM700
Моќност 2200w
Волти 400V
Големина на маса 1270x260mm
Брзина на вретено за мелење 45-1660 (11) min-1
Наклон 360°
Патување на Z-оска 380mm
Патување на Y-оска 270mm
Патување на X-оска 600mm
Макс. Дијаметар на мелење Ø 125mm
Нето тежина 1.350kg
Бруто тежина 1.500kg
Димензии (LWH) 1.600×1.520×2.220mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ