ФРЕЗА - HM600D - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ФРЕЗА – HM600D

ШИФРА: HM600D Категорија:

Опис

Опис

Модел HM600D
Моќност 850/1500w
Волти 400V
Големина на маса 1200x280mm
Брзина на вретено за мелење 115-1750 (8) min-1
Брзина на вретено за мелење (хоризонтално) 45-1330 (9) min-1
Наклон +/- 90°
Патување на Z-оска 380mm
Патување на Y-оска 230mm
Патување на X-оска 600mm
Макс. Растојание вретено-маса 420mm
Моќност на хоризонтално вретено 2.2kw
Т-слот 14mm
Нето тежина 1.180kg
Бруто тежина 1.225kg
Димензии (LWH) 1.460×1.600×2.220mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ