ФРЕЗА - HM500DDRO - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ФРЕЗА – HM500DDRO

ШИФРА: HM500DDRO Категорија:

Опис

Опис

Модел HM500DDRO
Моќност 850/1500w
Волти 400V
Големина на маса 1000x240mm
Вкупни димензии 1500x1320x2080mm
Брзина на вретено за мелење (хоризонтално) 60 – 1350 (9) min-1
Брзина на вретено за мелење (вертикално) 115 – 1750 (8) min-1
Патување на Z-оска 400 (250)mm
Патување на Y-оска 230mm
Патување на X-оска 560mm
Макс. Растојание вретено-маса 355mm
Моќност на хоризонтално вретено 1.5kw
Т-слот 14mm
Нето тежина 820kg
Бруто тежина 900kg
Димензии (LWH) 1.120×1.320×2.220mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ