ФРЕЗА - HM500 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ФРЕЗА – HM500

ШИФРА: HM500 Категорија:

Опис

Опис

Модел HM500
Моќност 850/1500w
Волти 400V
Големина на маса 1000x240mm
Брзина на вретено за мелење 115 – 1750 (8) min-1
Наклон +/- 90°
Патување на Z-оска 400mm
Патување на Y-оска 230mm
Патување на X-оска 560mm
Макс. Растојание вретено-маса 350mm
Т-слот 14mm
Перформанс на бушење Ø 50 (M16)mm
Нето тежина 800kg
Бруто тежина 880kg
Димензии (LWH) 1.120×1.320×2.220mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ