ФРЕЗА - HM25VLN - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ФРЕЗА – HM25VLN

ШИФРА: HM25VLN Категорија:

Опис

Опис

Модел HM25VLN
Моќност 600w
Волти 230V
Големина на маса 700x180mm
Вкупни димензии 990x590x908mm
Брзина на вретено за мелење 50-2250 min-1
Т-слот 12mm
Наклон +/- 90°
Патување на Y-оска 165mm
Патување на X-оска 480mm
Патување на Z-оска 265mm
Макс. Растојание вретено-маса 315mm
Перформанс на бушење ø 13mm
Нето тежина 113kg
Бруто тежина 141kg
Димензии (LWH) 710x720x880mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ