ФРЕЗА - HM20V - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ФРЕЗА – HM20V

ШИФРА: HM20V Категорија:

Опис

Опис

Модел HM20V
Моќност 600w
Волти 230V
Големина на маса 500x180mm
Вкупни димензии 790x590x930mm
Брзина на вретено за мелење 50-2250 min-1
Т-слот 12mm
Наклон +/- 90°
Патување на Y-оска 165mm
Патување на X-оска 280mm
Патување на Z-оска 280mm
Макс. Растојание вретено-маса 370mm
Перформанс на бушење ø 13mm
Нето тежина 103kg
Бруто тежина 126kg
Димензии (LWH) 610x560x880mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ