ФРЕЗА - HM200S - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ФРЕЗА – HM200S

ШИФРА: HM200S Категорија:

Опис

Опис

Модел HM200S
Моќност 3750w/2800w
Волти 400V
Големина на маса 710x640mm
Висина на маса 900mm
Порта на вшмукување 100mm
Дијаметар на вретено за мелење 30mm
Брзина на вретено за мелење 1800/3000/6000/9000 min-1
Макс. Висина на затегање 105mm
Наклон -5° +30°
Нето тежина 170kg
Бруто тежина 191kg
Димензии (LWH) 760x690x700mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ