ФРЕЗА - HM16V - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ФРЕЗА – HM16V

ШИФРА: HM16V Категорија:

Опис

Опис

Модел HM16V
Моќност 350w
Волти 230V
Големина на маса 405x90mm
Вкупни димензии 520x510x760mm
Брзина на вретено за мелење (I): 0-1100; (II): 0-2500 min-1
Т-слот 12mm
Наклон 45° +45°
Патување на Y-оска 100mm
Патување на X-оска 230mm
Патување на Z-оска 185mm
Макс. Растојание вретено-маса 100-280mm
Перформанс на бушење ø 13mm
Нето тежина 48kg
Бруто тежина 58kg
Димензии (LWH) 540x500x700mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ