ФРЕЗА - HM160SOLID - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ФРЕЗА – HM160SOLID

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: HM160SOLID Категорија:

Опис

Опис

Модел HM160SOLID
Моќност 2200W
Волти 400V
Големина на маса 620x510mm
Висина на маса 860mm
Порта на вшмукување 100mm
Вкупни димензии 640x660x1250mm
Дијаметар на вретено за мелење 30mm
Брзина на вретено за мелење 1400/4000/6000/9000min-1
Макс. Висина на затегање 105mm
Нето тежина 110kg
Бруто тежина 126kg
Димензии (LWH) 720x550x960mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ