ФРЕЗА - HM1000DDRO - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ФРЕЗА – HM1000DDRO

ШИФРА: HM1000DDRO Категорија:

Опис

Опис

Модел HM1000DDRO
Моќност 2200w
Волти 400V
Вкупни димензии 1700x1500x2270mm
Големина на маса 1370x320mm
Брзина на вретено за мелење 90-2000 (8) min-1
Т-слот 14mm
Наклон +/- 90°
Брзина на вретено за мелење (хоризонтално) 45-1330 (12) min-1
Патување на Z-оска 400mm
Патување на Y-оска 300mm
Патување на X-оска 990mm
Моќност на хоризонтално вретено 2.2kw
Макс. Дијаметар на мелење Ø 100mm
Нето тежина 1.750kg
Бруто тежина 2.000kg
Димензии (LWH) 1.680×1.600×2.300mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ