ФОРМАТИЗЕР (КРОЈАЧ) - RK-ECO10 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ФОРМАТИЗЕР (КРОЈАЧ) – RK-ECO10

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK-ECO10 Категорија:

Опис

Опис

Модел RK-ECO10
Димензии на помошна маса 500x300mm
Моќност на главен мотор 2000W
Брзина на главен мотор 3800r/min
Дијаметар на главен нож 200mm/25.4mm
Моќност на предрезач 1450W
Брзина на предрезач 13000r/min
Дијаметар на предрезач 110mm/20mm
Моќност на отпрашувач 1200W
Наклон на главен нож и предрезач 45° – 90°
Тежина 105kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ