ФОРМАТИЗЕР (КРОЈАЧ) - RBS-3200-PREMIUM - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ФОРМАТИЗЕР (КРОЈАЧ) – RBS-3200-PREMIUM

  • Бесплатна испорака.
  • 10 години гаранција на лизгач, 2 години на останатото.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RBS-3200 Категорија:

Опис

Опис

Модел RBS-3200
Димензии на машината 3200x3150x900mm
Димензии на лизгачка маса 3200x430mm
Максимална должина на сечење 3100mm
Растојание помеѓу пилата и задниот фирунг 1200mm
Максимална дебелина на сечење 80mm (100mm опционално)
Дијаметар на главната пила 305mm (250mm-400mm опционално)
Дијаметар на предрежач 120mm
Брзина на главна пила 3000/4000/5000rpm
Брзина на предрежач 8800rpm
Подесување на пилата (горе-доле) електронски (моторизирано)
Подесување на пилата (под наклон) електронски (моторизирано)
Моќност на главен мотор 5.5kW
Можност на предрезач 1.1kW
Наклон на пила 90°-45°
Тежина 800/900kg
Димензии на пакување 2180x1220x980mm
3400x480x270mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ