ФОРМАТИЗЕР – LM1132G - Radek

ФОРМАТИЗЕР – LM1132G

ШИФРА: LM1132G Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел LM1132G
Должина на сечење 3100mm
Дебелина на сечење 0° 100mm
Дебелина на сечење 45°
Брзина на ротација на главна пила 3800/5200rpm
Моќнст на главен мотор 5.5kw
Брзина на ротација на предрезач 9000rpm
Моќност на предрезач 1.1kw
Наклон на пила
Отвор за извлекување на прашина φ120mm
Вкупна моќност 6.6kw
Целосни димензии 3300×3330×1050mm
Нето тежина 750kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ