ФОРМАТИЗЕР – LM1132F - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ФОРМАТИЗЕР – LM1132F

ШИФРА: LM1132F Категорија:

Опис

Опис

Модел LM1132F
Должина на сечење 3100mm (опционално 3700mm)
Дебелина на сечење 0° 100mm
Дебелина на сечење 45° 70mm
Брзина на ротација на главна пила 3800/5200rpm
Моќнст на главен мотор 5.5kw
Брзина на ротација на предрезач 9000rpm
Моќност на предрезач 1.1kw
Наклон на пила 0-45°
Отвор за извлекување на прашина φ120mm
Вкупна моќност 6.6kw
Целосни димензии 3400×3380×1400mm
Нето тежина 1000kg (опционално 830kg)

 

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ