ФОРМАТИЗЕР (КРОЈАЧ) - HM305V32TOP - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ФОРМАТИЗЕР (КРОЈАЧ) – HM305V32TOP

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: HM305V32TOP Категорија:

Опис

Опис

Модел HM305V32TOP
Моќност на главен мотор 5.5kw
Моќнсот на предрезач 0.75kw
Дијаметар на главен нож 315mm /  30mm
Димензии на задна плотна 1220x530mm
Дијаметар на предрезач 120mm / 20mm
Пневматска преса Опционално
Димензии на лизгачка маса 3200x360mm
Растојание од нож до заден фирунг 1250mm
Брзина на главен нож и предрезач 4000 / 6000 min
Моќност на предрезач 750W
Нето тежина 645kg
Бруто тежина 810kg
Димензии 3250x3390x870mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ