ФОРМАТИЗЕР (КРОЈАЧ) – HM305VF3200 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ФОРМАТИЗЕР (КРОЈАЧ) – HM305VF3200

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: HM305VF3200 Категорија:

Опис

Опис

Модел HM305VF3200
Моќност ѕ6 7700W
Моќност ѕ1 5500W
Волти 400V
Димензии на маса 980x550mm
Продолжна маса 500×505 / 790x505mm
Висина на маса 850mm
Приклучок за вшмукување 100mm
Лизгачка маса 3200x375mm
Маса за подигнување 1110x610mm
Макс. Висина на сечење 90° 80mm
Макс. отсекување 3450mm
Макс. Висина на сечење 45° 55mm
Ширина на сечење помеѓу пилата и оградата 1150mm
Главна пила 305mm
Предрежач Ø120mm
Брзина на главна пила 4500/5500min-1
Брзина на предрежач 8000min-1
Мотор на предрежач 750/1050W
Наклон на пила 0°-45°
Нето тежина 590kg
Бруто тежина 700kg
Димензии (LWH) 2150x1050x980mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ